Wil je je ervaring delen over Schnabel Administratiekantoor?

Graag zelfs!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Tino Sfrintzeris
4 maanden geleden

In 2020 ben ik gestart als ZZPer en doet Melissa mijn zakelijke boekhouding en de jaarlijkse aangiften inkomstenbelasting zakelijk en prive. Communicatie gaat soepel, je hoeft nooit lang te wachten. Schnabbel Administratiekantoor is een betrouwbare partner waar ik nog jaren mee door wil.

Fam. Nieuwdorp
5 maanden geleden

Melissa doet al jaren onze boekhouding, eerst zakelijk & daarna ook voor privé. En dat houden we zo! Ze denkt mee & en handelt snel & netjes als er vragen zijn!

Maartje Fioole
5 maanden geleden

Melissa bevat veel kennis en kunde. Sinds 2023 doet Melissa mijn bedrijfs- en privé boekhouding. Ze denkt mee en is ook erg attent! Ik was eerst bang dat de fysieke afstand een ding zou zijn maar daar merk ik juist helemaal niks van!!

Frank en Monique
5 maanden geleden

Wij zijn erg tevreden over Melissa. Ze reageert snel en adequaat. Denkt met je mee en is pro-actief. Kortom, wij hopen nog jaren te kunnen samenwerken!

Dave Vael
5 maanden geleden

Melissa is iemand , die meedenkt , op de hoogte is van zaken en adequaat en snel handelt. Voor mij erg fijne en welkome eigenschappen . Erg tevreden!

N. Welle
5 maanden geleden

Zeer capabel en heel pro-actief, met goede tips en duidelijke uitleg in begrijpelijke taal. Zeer aan te bevelen!

Wietse van Rijen
5 maanden geleden

Sinds enkele jaren een nauwe samenwerking aangegaan en heel erg tevreden. Persoonlijke betrokkenheid, zeer snelle service daar waar nodig is, kortom uitermate tevreden!!!

Leeuwesteijn diensverlening
5 maanden geleden

Zit al diverse jaren bij dit kantoor ,alles wordt netjes verzorgd en ze denk met je mee,
Van ons uit standpunt zeer aan te bevelen