Werkwijze

Na een kennismaking, welke uiteraard vrijblijvend en gratis is, zijn er (afhankelijk van je wensen) verschillende werkwijzen mogelijk, bijvoorbeeld:

Voorbeeld 1:

Je verzorgt zelf (gedeeltelijk) je boekhouding in het online boekhoudprogramma met bijbehorende app. Periodiek controleert Schnabel Administratiekantoor je administratie en corrigeert deze indien nodig. Vervolgens stel ik de BTW aangifte (omzetbelasting) op  en stuur deze in naar de Belastingdienst (indien je geen gebruik maakt van de vrijstelling m.b.t. de btw). Het voordeel van deze methode is dat dit een aanzienlijke korting levert op de tarieven, omdat dit veel invoerwerk scheelt voor Schnabel Administratiekantoor. Aan het eind van een boekjaar worden de jaarstukken en de aangifte inkomstenbelasting (bij ZZP-BASIS tegen meerprijs) en/of vennootschapsbelasting verzorgd.

Voorbeeld 2:

Schnabel Administratiekantoor verwerkt je gegevens in de administratie en doet  periodiek de aangifte omzet- en/of loonbelasting. Via je online boekhoudomgeving en/of app heb je altijd en overal inzicht in je financiële administratie. Aan het eind van een boekjaar worden de jaarstukken en de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting verzorgd.  Uiteraard kan Schnabel Administratiekantoor ook diensten leveren zoals de facturatie aan je klanten.

 Uiteraard zijn op bovenstaande diverse variaties mogelijk en zijn speciale wensen altijd bespreekbaar!

Voor ZZP'ers/Eenmanszaken (zonder personeel) zijn er de  ZZP-basis en ZZP-all-in -pakketten (uiteraard ook naar wens aan te passen).

Ook zal Schnabel Administratiekantoor je bijstaan om fiscale verrassingen te voorkomen en je bijstaan met raad en daad zodat je niet meer belasting betaald dan noodzakelijk. 

 


Schnabel Administratiekantoor werkt vanuit een kantoorruimte vanuit huis. De kwaliteit van dienstverlening hangt niet af van een statig pand of van een prachtige, professionele website. Dit moet allemaal ook worden terug verdiend.

Direct 1 op 1 persoonlijk contact en hier en daar een belletje tussendoor over hoe het ervoor staat, dát zijn de dingen die naar mijn mening waarde hebben voor jou als ondernemer. Zo kunnen de kosten ook lager gehouden worden, zodat deze voor jou als ondernemer betaalbaar blijven.